Legea Atractiei - Cele trei etape

Cele trei etape

Cheia Succesului - Legea Atractiei - Cele trei etape

Astazi vom continua cu prezentarea celor 3 pasi pentru a pune in aplicare Legea Atractiei. Acestia sunt:

1) cereti ceea ce doriti
2) credeti ca veti obtine ceea ce doriti si actionati cu incredere
3) fiti pregatiti sa primiti ceea ce doriti

Pasul 1: cereti

In primul pas, ceea ce trebuie sa faceti dumneavoastra este sa cereti ceea ce doriti. Insa important este modul in care cereti. Nu cuvintele sunt cele care activeaza Legea Atractiei, ci gandurile si sentimentele pe care le aveti. Astfel, Universul nu raspune la cuvintele pe care le folositi, ci la gandurile si sentimentele pe care le aveti atunci cand cereti acel lucru. Aici intervine stabilirea obiectivelor. Trebuie sa stabiliti exact ce va doriti cu adevarat. Notati pe o foaie de hartie. Atentie, este foarte important sa scrieti obiectivul pe hartie la timpul prezent, ca si cum l-ati obtinut deja. Acest lucru va va face sa traiti sentimentele de bucurie asociate cu indeplinirea obiectivului, ceea ce va ajuta sa atrageti succesul mai repede in viata dumneavoastra.

De exemplu, nu scrieti "mi-ar placea sa am ..." sau "pana pe data de ... voi avea ...". Scrieti "sunt fericit si recunoscator pentru ca am reusit sa imi indeplinesc obiectivul ...". In "Secretul", Dr. Joe Vitale descrie acest exercitiu intr-un mod metaforic, comparand Universul cu un catalog pe care dumneavoastra trebuie sa-l rasfoiti si sa alegeti lucrurile pe care le doriti, fie ca este vorba de o masina noua, de o relatie armonioasa, de o casa mai spatioasa sau orice altceva va doriti.

Pasul 2: credeti

Al doilea pas este reprezentat de raspunsul Universului la cererea pe care ati manifestat-o in primul pas. In acest pas datoria dumneavoastra este sa credeti ca veti obtine lucrul pe care il cereti si sa actionati cu incredere pentru indeplinirea lui, chiar daca initial nu vedeti toti pasii pe care trebuie sa-i urmati pentru a-l obtine.

Majoritatea oamenilor de succes nu au stiut cum vor face lucrurile pe care si le-au propus spre indeplinire, dar au crezut cu adevarat ca vor reusi si au facut primul pas. De multe ori, modul de realizare a unui obiectiv nu corespundea deloc cu planul initial pe care acestia si-l stabilisera pentru indeplinirea obiectivului. Insa ei au actionat si pe masura ce lucrau pentru a-si atinge scopul, au descoperit noi metode ce le-au permis sa se apropie si mai mult de obiectiv, pana cand l-au obtinut. Martin Luther King Jr. spunea "A avea credinta (incredere) inseamna sa faceti primul pas, chiar si atunci cand nu vedeti intreaga scara (intregul drum pe care il aveti de parcurs)".

Pasul 3: primiti

Acest pas este foarte important. Pentru a primi lucrul pe care il doriti, trebuie sa fiti pregatit sa primiti acest lucru, trebuie sa fiti pe aceeasi lungime de unda cu ceea ce cereti. Pentru a va putea da seama daca sunteti sau nu pe aceeasi frecventa cu ceea ce doriti, trebuie sa analizati felul in care va simtiti. Daca va simtiti minunat, plin de entuziasm, bucurie si recunostinta, inseamna ca sunteti pe aceeasi lungime de unda cu obiectivul pe care doriti sa-l obtineti. Insa, daca va indoiti de faptul ca veti reusi, daca sunteti cuprinsi de dezamagire, teama, furie, aceasta semnaleaza faptul ca nu sunteti pe aceeasi lungime de unda si trebuie neaparat sa va schimbati starea si modul de gandire pentru a putea reusi.

In urmatorul articol veti descoperi cele doua exercitii esentiale care va vor ajuta in aplicarea Legii Atractiei.

0 comments